Vandaag geleverd

Snel bloemen bestellen en bezorgen? Bloemetjelatenbezorgen.nl regelt het voor u!

Snelle levering
Oeps, verjaardag vergeten?! Schakel ons in voor snelle bezorging van een bloemengroet! Voor alle items in onze online bloemenwinkel - inclusief cadeauartikelen - geldt namelijk: voor 12.00 uur besteld = dezelfde dag bezorgd door de lokale bloemist (met uitzondering van zon- en feestdagen)!

6 dagen per week bezorgen
Fleurop bloemisten bezorgen zes dagen in de week boeketten (inclusief cadeauartikelen), van maandag tot en met zaterdag. Fijn om te weten, want vergeet u een verjaardag, huwelijksjubileum of belangrijk bedankje? Dan zorgen wij dat uw attentie alsnog op tijd is!
Uw bestelling kunt u zeven dagen per week aan ons doorgeven via deze online bloemenwinkel. Onze Klantenservice is zes dagen per week bereikbaar: op werkdagen én op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Zelf bezorgmoment kiezen
Wij bezorgen uw bloemen met een boodschap op het door u gewenste moment. Geef door of u uw boeket voor de middag of na de middag wilt laten bezorgen. Kiest u voor de middag, dan zorgen wij dat het boeket voor 12.00 uur is afgeleverd. Bij keuze voor 'na de middag' leveren wij uw boeket na 12.00 uur af. Geeft u een tijdstip door? De Fleurop bloemist doet zijn/haar best hiermee rekening te houden, maar kan bezorging op een precies tijdstip niet garanderen. In buitenplaatsen wordt in principe altijd na 12:00 geleverd.

Bezorg- en handlingskosten (verzendkosten)
De bezorg- en handlingskosten bij Bloemetjelatenbezorgen.nl zijn € 6,50 per bezorgadres. Deze kosten bestaan uit: persoonlijke bezorging, eventuele herlevering en kosten voor het betalingsverkeer. De totaalprijs bestaat dus uit kosten voor het boeket en de bezorg- en handlingskosten.

Gemakkelijk besteld
In slechts drie stappen bestelt u bloemen: boeket selecteren, een cadeauartikel uit de Fleurop Cadeaushop kiezen, uw gegevens invullen (tekst voor op het kaartje, bezorg- en betaalgegevens en betalen - alle prijzen zijn incl. btw) en klaar is kees!

Persoonlijke bezorging
Uw boeket wordt altijd persoonlijk aan de ontvanger overhandigd. Want wat is er nou leuker dan dat er onverwacht iemand voor de deur staat met een prachtig bloemencadeau? Toch veel leuker dan bloemen in een doos bij iemand laten bezorgen!

Bezorging in Nederland én wereldwijd
Onze organisatie Fleurop is wereldwijd de grootste bloemenverzendorganisatie. Ongeveer 50.000 bloemisten verdeeld over zo'n 150 landen in de hele wereld zijn bij het bloemenverzendnetwerk aangesloten. De merknaam Fleurop en bijbehorende logo met de Mercury man staat voor betrouwbare kwaliteit en excellente service. 

Altijd een bloemist in de buurt
Er is bijna altijd een bloemist bij u in de buurt, want Fleurop heeft een landelijk netwerk van zo'n 1.200 bloemisten! Dus: waar u ook bloemen wilt laten bezorgen, Fleurop regelt het voor u.

Meer boeketten in één keer bestellen
Wilt u meer boeketten in een keer bestellen? Dat kan! U kunt tot vier artikelen in een keer bij ons bestellen. Dit kunnen dus twee boeketten met twee cadeauartikelen zijn of vier boeketten; wat u wilt. Deze vier artikelen kunt u op één adres in Nederland laten bezorgen.