Betaalwijzen

1.  Betalen met creditcard
2.  Betalen met iDeal

 

1. Betalen met creditcard

Op Bloemetjelatenbezorgen.nl kunt u met uw creditcard betalen. Wij accepteren de volgende creditcards: Master card, Visa card, Visa Electron, American Express, Diners Club en Rabobank direct betalen. Creditcardbetaling gebeurt via een SSL-beveiligde server die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt. Uw gegevens worden direct geverifieerd bij de creditcardmaatschappij die uw betaling na enkele seconden goedkeurt. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw bestelling met een ordernummer. Bloemetjelatenbezorgen.nl kan uw boeket op werkdagen daarom dezelfde dag nog bezorgen, mits de bestelling voor 12.00 uur is geplaatst.

Wat gebeurt er als mijn betaling wordt afgekeurd?
Het kan voorkomen dat uw creditcardbetaling wordt afgekeurd, bijvoorbeeld omdat de limiet is bereikt. In dat geval krijgt u de mogelijkheid om een andere betalingsmethode te kiezen of om het opnieuw te proberen.

Hoe zijn mijn gegevens beveiligd?
Al uw gegevens, inclusief uw creditcardnummer, worden beveiligd met SSL. Dit is een sterke vorm van encryptie (versleuteling), die voorkomt dat kwaadwillende mensen uw gegevens kunnen gebruiken.

 

2. Betalen met iDeal

Wat is iDEAL?
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk bloemen en boeketten bestellen en afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van uw eigen bank.

Hoe werkt betalen met iDEAL?
U plaatst een bestelling op fleurop.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan en selecteer jouw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaarstaat. Uw bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.


Zakelijke klanten hebben eventueel de mogelijkheid om op rekening te kopen. U kunt uw bedrijf registreren via 'Registreer'. Wij nemen dan (telefonisch) contact met u op over de verdere details.