7 dagen garantie

Op bloemen van Bloemetjelatenbezorgen.nl heeft u 7 dagen vaasgarantie.

7 dagen vaasgarantie
Doordat onze bloemisten verse kwaliteitsbloemen gebruiken, kunnen wij u de garantie geven dat onze boeketten 7 dagen mooi op de vaas staan. Uiteraard is het van belang dat u de bloemen goed verzorgt. Mocht een boeket niet aan uw verwachting voldoen, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Vakkundige bloemisten
Onze bloemisten zijn allen in het bezit van een vakdiploma. U kunt er dus op rekenen dat een door u besteld boeket vakkundig gebonden wordt. Dit draagt bij aan de kwaliteit van de bloemen, want goed schoongemaakte bloemstelen vervuilen het water niet en schoon water is heel belangrijk om bloemen mooi te houden.

Kwaliteitswaarborg
Wij houden de kwaliteit van onze dienstverlening nauwlettend in de gaten. Op regelmatige basis worden testen opgezet. Daarbij wordt onder andere gecontroleerd of boeketten tijdig worden geleverd, of de kwaliteit aan de eisen voldoet en of de boeketten zo goed mogelijk lijken op het bestelde product.

Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met de bloemen? Neem dan contact op met ons (op werkdagen en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur).