Bezorg- en handlingskosten (verzendkosten)
De bezorg- en handlingskosten bij Bloemetjelatenbezorgen.nl zijn € 6,50 per bezorgadres. Deze kosten bestaan uit: persoonlijke bezorging, eventuele herlevering en kosten voor het betalingsverkeer. De totaalprijs bestaat dus uit kosten voor het boeket en de bezorg- en handlingskosten.

Zelf bezorgmoment kiezen
Wij bezorgen uw bloemen met een boodschap op het door u gewenste moment. Geef door of u uw boeket voor de middag of na de middag wilt laten bezorgen. Kiest u voor de middag, dan zorgen wij dat het boeket voor 12.00 uur is afgeleverd. Bij keuze voor 'na de middag' leveren wij uw boeket na 12.00 uur af. Geeft u een tijdstip door? De Fleurop bloemist doet zijn/haar best hiermee rekening te houden, maar kan bezorging op een precies tijdstip niet garanderen. In buitenplaatsen wordt in principe altijd na 12:00 geleverd.

Persoonlijke bezorging
Uw boeket wordt altijd persoonlijk aan de ontvanger overhandigd door (de bezorger van) een Fleurop bloemist. Want wat is er nou leuker dan dat er onverwacht iemand voor de deur staat met een prachtig bloemencadeau? Toch veel leuker dan bloemen in een doos bij iemand laten bezorgen!